La Biblioteca Jordi Rubió premiada pel projecte “De l’hort a la biblioteca”

Lliurament Premi Teresa RoviraAvui dijous 6 de novembre, l’equip de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi ha rebut a la seu de la Biblioteca de Catalunya i de mans del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya Ferran Mascarell, el 1r premi de la 2a edició Premi Teresa Rovira i Comas a la innovació a les biblioteques públiques catalanes.
El premi,  convocat pel Departament de Cultura, es lliura en honor d’aquesta bibliotecària destacada, cap de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i Creu de Sant Jordi per la seva tasca en l’àmbit del llibre infantil i juvenil.
Aquest premi pretén donar a conèixer i encoratjar les biblioteques que hagin dut a terme projectes innovadors i hagin creat o reforçat la seva imbricació en el territori a traves d’una xarxa social on hi siguin implicats agents diversos.

El projecte De l’hort a la biblioteca que van presentar i ha obtingut aquest premivol donar a conèixer la biblioteca com a punt d’informació que posa a l’abast de tothom eines a l’hora de comprar, cuinar productes de proximitat i de temporada i realitzar cultiu d’horts urbans. Al mateix temps, vol esdevenir un equipament vertebrador de ciutat i del seu entorn, punt de trobada i connexió entre entitats, administracions, usuaris i altres segments de població que, habitualment, no participen de les activitats i serveis de la biblioteca.

Recorda que al web trobaràs totes les entrades relacionades amb el projecte a l’etiqueta #De l’hort a la biblioteca.

A continuació pots veure el vídeo de presentació del projecte:

De l’hort a la Biblioteca: salut, medi ambient i economia local. Un projecte de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer per Biblioteques de Sant Boi a Vimeo.

1 responses to “La Biblioteca Jordi Rubió premiada pel projecte “De l’hort a la biblioteca”

  1. Retroenllaç: ‘De l’Hort a la Biblioteca’, un projecte amb molts fruits – CULTURA SANT BOI·

Els comentaris estan tancats.