BiblioNotícies

Vols rebre les activitats i notícies de les Biblioteques? Subscriu-te als butlletinsVols estar informat de les activitats i serveis que t’oferim les Biblioteques de Sant Boi?
Vols saber quines són les activitats més destacades, les novetats o els avantatges culturals de què disposes amb el carnet de les biblioteques?

Què has de fer per rebre els butlletins?

  • Has de validar-te a “El meu compte” d’El meu compte del Catàleg Aladí del Catàleg Aladí i anar al botó “Subscripció a butlletins”. Accediràs a una pàgina per triar quins butlletins vols rebre. Veuràs les biblioteques que, a hores d’ara, elaboren aquests butlletins. Comprova marcar l’opció “Sant Boi de Llobregat” per tal que puguis rebre el nostre butlletí BiblioNotícies i guarda les preferències abans de tancar la sessió.
    També pots triar si vols rebre butlletins temàtics sobre novel·la, cinema, música, còmics, arts escèniques, turisme i temàtica infantil, que inclouen curiositats, novetats, recomanacions dels bibliotecaris o seleccions dels millors webs o app de cada tema.
  • Si quan cliques “Subscripció a butlletins”, no et redirecciona a cap pàgina i apareix un missatge a sota, has d’anar al botó “Mod. info personal” d’El meu compte del Catàleg Aladí, on has d’activar l’opció de rebre informació de la biblioteca. Comprova que el correu electrònic que hi consta sigui correcte, modifica’l si convé. Recorda també marcar l’opció “Sí” de la pregunta “Vols rebre informació de la biblioteca o d’interès ciutadà? Un cop marquis l’opció de rebre informació, el procés s’activarà en un màxim de 15 dies, a partir dels quals podràs triar les teves preferències de subscripció, clicant el botó “Subscripció a butlletins”.

Què has de fer per donar-te de baixa dels butlletins?
Has de validar-te a “El meu compte” del Catàleg Aladí i anar al botó “Subscripció a butlletins”, on cal que desmarquis totes les opcions. La baixa es farà efectiva en un màxim de 15 dies. Recorda guardar les preferències abans de tancar la sessió.

Arxiu històric dels BiblioNotícies