Bib. Maria Aurèlia Capmany

Biblioteca Maria Aurèlia Capmany

Biblioteca Maria Aurèlia Capmany

L’11 de setembre de 1993 i amb el lema “Ciutat Cooperativa estrena biblioteca”, els mitjans de comunicació anunciaven el funcionament d’un nou equipament cultural: la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany. Juntament amb la plaça Eduard Toldrà i l’aparcament subterrani formava part d’un nou projecte urbanístic, que pretenia dotar de nous serveis al barri.

La biblioteca compta amb prop de 600 m2 de superfície construida. Va rebre el nom de la novel·lista, autora de teatre i assagista Maria Aurèlia Capmany (Barcelona 1918-1991).

Aurèlius, l'ésser màgic de la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany

L’Aurèlius

L‘Aurèlius és l’ésser màgic de la biblioteca. Va ser descobert al 2006 i des de llavors està present a la biblioteca: titella als taulells de préstec i informació, documents que publica la biblioteca, visites escolars, activitats,…

El municipi de Sant Boi de Llobregat disposa actualment de dues biblioteques públiques: la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer que és Central Urbana i dóna servei a tota la ciutat, està ubicada al barri Centre, i la Biblioteca M. Aurèlia Capmany, que és de proximitat i dóna cobertura al barri de Ciutat Cooperativa. Ambdues biblioteques són de titularitat municipal en conveni amb la Diputació de Barcelona.

Fotografies de l’equipament
Guia de serveis de la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany
Estadístiques de les Biblioteques de Sant Boi
Reglament de les Biblioteques de Sant Boi
Contacte