Préstec

Taulell del servei de préstec de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

Servei de préstec

La Xarxa de Biblioteques Municipals dóna accés a més de vuit milions de documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris) que podràs localitzar a l’Aladí, el catàleg col·lectiu de la Xarxa.
El préstec és gratuït i permet endur-te a casa durant 30 dies fins a 30 documents (a criteri de la biblioteca, es poden establir limitacions addicionals en alguns documents que tenen una alta demanda). Només necessites disposar del carnet de la biblioteca, que és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya i també permet gaudir de descomptes culturals.

  • Préstec dels documents: llibres, revistes, cds, dvds, jocs d’ordinador,… per a poder consultar-los a casa.
  • Préstec de llibres electrònics: llibres, revistes, audiollibres,… des del portal eBiblio Catalunya.
  • Préstec interbibliotecari: si al catàleg Aladí trobes un document que no està a la teva biblioteca, pots demanar que te’l portem abonant el preu públic corresponent (entre les dues biblioteques de Sant Boi és gratuït).
  • Renovació de documents: si necessites disposar dels documents prestats durant més dies, pots demanar una renovació personalment a la biblioteca o bé a través del catàleg Aladí.
  • Reserva de documents: si busques un document que està en préstec, tens l’opció de reservar-lo personalment a la biblioteca o a través del catàleg Aladí.
  • Bústia de retorn: et facilita tornar els documents que tens en préstec quan les biblioteques estan tancades.

Recorda que per poder gaudir d’aquest servei has de tenir el carnet de la biblioteca.

Més informació: