Activitats culturals i d’oci

Activitats culturals i d'oci

Activitats culturals i d’oci

Les Biblioteques de Sant Boi organitzem diverses activitats culturals per fomentar l’interès per la lectura en els adults i els infants.

  • Activitats infantils i familiars: per tal que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin alhora, les biblioteques es converteixen en escenaris de narracions de contes, tallers, espectacles,…
  • Activitats per a adults: conferències i xerrades, presentacions de llibres, trobades amb autors, tallers, audicions musicals, sortides culturals,…

Una de les activitats habituals de les biblioteques són els clubs de lectura/tertúlies. Les persones interessades comparteixen i debaten sobre lectures i/o diferents temes. En el cas de les trobades literàries, posem a disposició dels participants els exemplars del llibre a comentar, i les sessions compten amb un moderador (sovint, també amb la presència de l’autor del llibre).

Recordem que per participar-hi cal fer inscripció prèvia personalment a la biblioteca o omplint el formulari de sota.

Altres activitats habituals de les biblioteques són les exposicions amb les que es vol despertar l’interès dels usuaris per diferents temes. Sovint estan acompanyades de mostres bibliogràfiques i guies de lectura que presenten el fons de la biblioteca.

Les Biblioteques de Sant Boi també col·laborem amb Ràdio Sant Boi, participant al programa “Dies de Ràdio” (magazine d’actualitat i entreteniment). Escolteu-nos en directe a Ràdio Sant Boi o posteriorment al podcast “Biblioteques a la ràdio” del nostre canal d’Ivoox.

Escolta i/o descarrega’t el podcast d’algunes de les activitats que hem realitzat.

Més informació de la programació d’activitats a l’Agenda d’activitats de la Biblioteca Virtual i a la guia d’activitats.

Formulari inscripcions clubs de lectura/tertúlies