Activitats culturals i d’oci

activitats club lectura juliol 2021

Les Biblioteques de Sant Boi organitzem diverses activitats culturals per fomentar l’interès per la lectura en els adults i els infants.

Activitats infantils i familiars: per tal que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin alhora, les biblioteques es converteixen en escenaris de narracions de contes, tallers, espectacles,…

Activitats per a adults: conferències i xerrades, presentacions de llibres, trobades amb autors, tallers, audicions musicals, sortides culturals,…

Una de les activitats habituals de les biblioteques són els clubs de lectura/tertúlies. Les persones interessades comparteixen i debaten sobre lectures i/o diferents temes. En el cas de les trobades literàries, posem a disposició dels participants els exemplars del llibre a comentar, i les sessions compten amb un moderador (sovint, també amb la presència de l’autor del llibre). Actualment tenim aquests (per participar-hi cal fer inscripció prèvia a la biblioteca o omplint el formulari):

Altres activitats habituals de les biblioteques són les exposicions amb les que es vol despertar l’interès dels usuaris per diferents temes. Sovint estan acompanyades de mostres bibliogràfiques i guies de lectura que presenten el fons de la biblioteca.

Més informació de la programació d’activitats a l’Agenda d’activitats de la Biblioteca Virtual i a l’Agenda d’activitats de les Biblioteques de Sant Boi.

Formulari inscripcions clubs/tertúlies:

Vull participar a:(necessari)

Tens carnet de biblioteca?(necessari)

Autoritzo a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat a prendre imatges mitjançant fotografia i/o gravació audiovisual en la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i a fer-les servir en tots el productes audiovisuals que es puguin derivar i la seva distribució tant pels canals analògics com pels canals digitals.