Club de Rummikub

El 26 de setembre farem la primera trobada del Club de Rummikub, una nova activitat relacionada amb el fons de jocs de taula que es farà a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Volem que la biblioteca sigui un lloc de trobada on els assistents passin una bona estona jugant al Rummikub un cop al mes.

Són molts els adults que juguen i gaudeixen d’aquest joc de taula, tant amb amics de la mateixa edat, com amb fills o néts. Jugar a Rummikub és una excel·lent manera de treballar diverses capacitats d’una manera lúdica, més relaxada i moltes vegades més positiva. Alguns dels beneficis d’aquest joc són:

  • Ajuda a millorar l’atenció visual i a practicar el reconeixement de patrons i números
  • Afavoreix la concentració i la memòria
  • Estimula les habilitats matemàtiques
  • Convida a jugar amb esportivitat i a respectar les regles del joc
  • Ajuda a analitzar les teves opcions estratègicament i a practicar la planificació

Qui pot apuntar-se al Club de Rummikub?
Aquesta activitat està dirigida a tothom, tant professionals i experts en el joc, com principiants i persones que volen aprendre a jugar. om per a qui no sàpiga jugar.
Qualsevol persona de més de 7 anys pot inscriure’s per participar. Els menors de 12 anys han de venir acompanyats d’una persona adulta.

Quan es fa?
El darrer dimarts de cada mes de 17 a 19 h

Què he de fer si vull formar part del Club de Rummikub?
Si vols venir a jugar a Rummikub, omple el formulari de sota o contacta amb la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Apunta’t i et confirmarem la teva inscripció aviat. Ho passarem genial!

El coneixes?
Es juga amb fitxes en comptes de cartes. El joc consisteix en fitxes de 4 colors (a la versió ampliada són 6 colors). Cada color té 2 jocs de fitxes de l’1 al 13, així que és semblant a jugar amb 2 malls de cartes. També hi ha 2 fitxes comodí. Per guanyar, cal jugar totes les fitxes abans que ningú fent grups (amb el mateix número però diferent color) i escales del mateix color (ex.: 1-2-3).
Cada moviment i acció que fas té conseqüències, cosa que t’obliga a pensar bé la jugada. Pots guanyar i perdre a parts iguals, i tot i així acabar el joc amb dignitat. No tot està perdut, fins i tot quan les probabilitats no estiguin a favor teu, encara pots capgirar el joc, l’important és que no et rendeixis mai.

Formulari inscripció Club de Rummikub:

Tria l'activitat:(necessari)

Tens carnet de biblioteca?(necessari)

Autoritzo a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat a prendre imatges mitjançant fotografia i/o gravació audiovisual en la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i a fer-les servir en tots el productes audiovisuals que es puguin derivar i la seva distribució tant pels canals analògics com pels canals digitals.(necessari)

Deixa un comentari