+Que una òpera. Dido & Eneas d’Henry Purcell

Aquesta és la cinquena vegada que les Biblioteques de Sant Boi se sumen al projecte Liceu Bib. Aquesta iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del Gran Teatre del Liceu, neix amb la voluntat d’apropar el món de l’òpera als usuaris de biblioteques públiques, oferint un 40% de descompte en les entrades. El projecte, que fa 7 temporades que es va crear, ha tingut una gran acollida, i cada any augmenten el nombre de biblioteques participants, i per descomptat, d’usuaris que s’han beneficiat d’aquesta iniciativa.

Enguany les Biblioteques de Sant Boi anirem al Liceu el dia 18 de juny a les 17 h per veure l’òpera Dido & Eneas, del músic anglès Henry Purcell. Aquesta òpera barroca, per a molts crítics, marca el naixement de l’òpera anglesa.

+Que una òpera
Per gaudir millor de l’experiència operística, per perdre la por escènica, o vèncer les reticències que hom pot tenir, hem preparat aquest projecte “+Que una òpera”. Tres sessions, molt divulgatives, d’introducció i apropament a l’obra, a les que podreu assistir, vingueu o no al Liceu:

  • La primera sessió serà dimecres 25 de gener a les 18.30 h, i farem una introducció a l’òpera, a la música barroca, als diferents teatres i a les veus de l’òpera en el barroc.
  • La segona sessió, dimecres 29 de març a les 18.30 h, parlarem de Henry Purcell, de l’argument, de l’Eneida i dels mites de Dido i Eneas, i farem visionats d’alguns fragments de l’òpera.
  • L’última sessió, dimecres 31 de maig a les 18.30 h, la reservem a un convidat expert, que com a colofó, ens explicarà els aspectes formals i musicals de l’obra, i de la producció del Liceu, entre altres aspectes.

Les sessions són obertes a tothom, es realitzaran a la sala d’actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, sense inscripció, i no cal estar apuntat al Liceu per poder assistir, però ens encantaria que us animeu i que pugueu gaudir de l’experiència de viure una òpera en directe en el Gran Teatre del Liceu.

L’entrada al Liceu del dia 18 de juny a les 17 h té un cost de 80 €, amb el descompte aplicat del 40%. Les zones reservades són zona 3, amb una visibilitat del 95 al 100%. Les dates d’inscripció per anar al teatre les tancarem el dia 18 de maig. El desplaçament al teatre és a càrrec dels assistents. Si voleu anar al Liceu, podeu fer la inscripció via telèfon, correu electrònic o enviant el següent formulari:

Formulari inscripció sortida cultural al Liceu per veure Dido & Eneas:

One response to “+Que una òpera. Dido & Eneas d’Henry Purcell

  1. Retroenllaç: Biblioteques: sobre abelles i òpera – CULTURA SANT BOI·

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s