Contes per la coeducació 2021

Arriba Sant Jordi i, com és tradició des de fa uns anys, l’Ajuntament de San Boi, en col·laboració amb les llibreries de la ciutat, ens recomanen un seguit d’obres actuals de literatura infantil i juvenil que tenen un contingut coeducatiu.

Són llibres i còmics que qüestionen els estereotips de gènere, ofereixen una visió crítica de les relacions entre dones i homes,  visibilitzen les aportacions i lideratges de les dones, afavoreixen la corresponsabilitat i la valoració de les tasques de cura i afavoreixen el respecte a la diversitat i el desenvolupament de l’autoestima.
Podreu trobar 18 títols classificats segons els diferents nivells d’edat. A més de contes, podreu trobar també còmics infantils i juvenils.

Tots els contes i còmics que figuren en la “Guia de contes per la coeducació” els podreu trobar a les llibreries de Sant Boi. També a les seves parades el Dia de Sant Jordi (sempre i quan la situació epidemiològica, ho permeti):

  • ABACUS Sant Boi de Llobregat
  • LLIBRERIA PAPERERIA BARBUS
  • PAPERERIA I LLIBRERIA ISART

El conte és un dels recursos didàctics més potents dels que disposem. La primera funció que té és el delit, gaudir de les històries, dels personatges, de la màgia, dels fets intemporals… però cal que tinguem en compte que a través dels contes transmetem idees i creences; oferim models de conducta i de relació; creem referents en els quals identificar-se; modelem expectatives i construïm una visió del món.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s