Matí de jocs de taula multicolors

Dissabte 15 de juny d’11 a 14 h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, gaudirem d’una jornada lúdica amb jocs de taula amb molt de color. Volem unir-nos a la celebració del Dia Internacional de l’orgull LGTBIQ+, i donar visibilitat a la lluita per la igualtat dels drets i la no discriminació dels qui integren aquests col·lectius.

Veniu en família o amics a conèixer nous jocs de taula. Trieu el joc que us agradi i us ensenyarem com es juga a: Aqualin, Arboretum, Bolsa de patatas, Number 9, Mandala stones, Monopoly Deal, Potion explosion, Guaca-Mole, It’s a wonderful world, Cometas, Draftosaurus, Kigdomino, Dragones de agua, Speed cups, Ten, Yangtze, Zero, etc.

Si voleu, un cop s’acabi l’activitat, podreu endur-vos en préstec els jocs de la biblioteca. Gaudiu d’un matí sense internet i amb els ulls fora d’una pantalla.
Els menors de 12 anys han de venir acompanyats d’un adult.
Cal inscripció prèvia.
Ompliu el formulari de sota o contacteu amb la biblioteca.
Amb la col·laboració de l’associació de jocs de taula i rol de Viladecans “El Dado Dorado”.

☑️ Consulta el llistat amb els jocs de taula que podeu trobar a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Formulari inscripció activitat:

Tria l'activitat:(necessari)

Tens carnet de biblioteca?(necessari)

Autoritzo a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat a prendre imatges mitjançant fotografia i/o gravació audiovisual en les Biblioteques de Sant Boi, i a fer-les servir en tots el productes audiovisuals que es puguin derivar i la seva distribució tant pels canals analògics com pels canals digitals.(necessari)

Deixa un comentari