Club de cinema Rebobinats

Rebobinats_KoniecT’interessa el cinema, tens inquietuds cinematogràfiques, ganes d’aprendre i aprofundir en el llenguatge cinematogràfic, intercanviar opinions i comentar pel·lícules?

Aquest any iniciem a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, una cita obligada pels amants del setè art, el club de cinema Rebobinats, on podràs descobrir pel·lícules i participar en altres activitats relacionades amb el cinema.

  • Descobriràs les claus del llenguatge cinematogràfic.
  • Visionaràs el film elegit (préstec en dvd o a través de la plataforma digital gratuïta eBiblio.cat).
  • Assistència gratuïta a les sessions mensuals del club de cinema, que estaran enriquides amb llibres, música (BSO), guies, fulletons, … a més de comptar amb un moderador especialitzat en cinema.
  • Opció de participar en les sortides que farem als Cinemes Can Castellet per veure algunes de les estrenes de la cartellera.

Les sessions del Club de cinema Rebobinats seran el tercer dijous de cada mes a les 19 h. Cal fer inscripció prèvia.

Formulari inscripció al Club de cinema Rebobinats:

Vull participar a:(necessari)

Tens carnet de biblioteca?(necessari)

Autoritzo a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat a prendre imatges mitjançant fotografia i/o gravació audiovisual en la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i a fer-les servir en tots el productes audiovisuals que es puguin derivar i la seva distribució tant pels canals analògics com pels canals digitals.

1 responses to “Club de cinema Rebobinats

  1. Retroenllaç: La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer estrena un club de cinema - Sant Boi Diari·

Deixa un comentari