Política donacions

AVÍS CANVI POLÍTICA DE DONACIONS PER COVID-19
Malauradament, donades les circumstancies, no podem acceptar cap donació fins que la situació sanitària sigui més clara.
La incertesa de les conseqüències de tota aquesta situació ens obliga a ser molt prudents i no podem dir quan o si serà possible tornar a acceptar donacions.

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer accepta donatius de llibres, cds, dvds i altres materials seguint la següent política de donacions:
Condicions generals
Tots els documents han de presentar un bon estat de conservació per tal de garantir la seva durada i ús a la biblioteca, per exemple, no s’acceptaran llibres amb el paper esgrogueït o amb altres afectacions. Això no inclou els documents relacionats amb la història local de Sant Boi, aquests s’acceptaran sempre.

La biblioteca valorarà la donació i decidirà si és factible la seva incorporació al catàleg. En qualsevol cas, es reserva el dret de fer el que es consideri oportú amb la donació, això inclou la possibilitat d’enviar els documents a altres biblioteques o a reciclatge de paper.

Resum dels tipus de documents i alguns criteris de valoració

TIPUS DE  DOCUMENTS

QUÈ INCLOU?

ACTUALITAT

NIVELL

S’ACCEPTEN?

LLIBRES Novel·les No es valora No es valora Sí, amb condicions
Manuals, etc. Sí, màxim 5 anys però dependrà del tema. Documents divulgatius de qualitat i d’interès general Sí, amb condicions
CDS Informàtica No
Música No es valora No es valora Sí, amb condicions
DVDS Pel·lícules No es valora Pel·lícules clàssiques o de reconeguda qualitat. Sí, amb condicions
Documentals SÍ, màxim cinc anys però dependrà del tema. Documents divulgatius de qualitat i d’interès general Sí, amb condicions
REVISTES No es valora No es valora Només les relacionades amb la col·lecció local
COL·LECCIÓ LOCAL Història de Sant Boi, fets, personatges.. No es valora No es valora Sí, sempre