Fons Altaveu Frontera

Web Festival AltaveuLAltaveu Frontera és la secció competitiva del Festival Altaveu destinada a la presentació de noves bandes i grups emergents de tota mena d’estils residents als Països Catalans. Des de l’any 1993 s’han presentat més de 2.000 bandes i han passat pel Frontera més de cent formacions (Sidonie, Love of Lesbian, Fromheadtotoe, Plouen Catximbes, D’Callaos, Maika Makowski, Alejandro Martínez, Manos de Topo, Black Baudeleire, entre d’altres) que han actuat dins el marc del Festival Altaveu.

Moble Fons Altaveu FronteraGràcies a la col·laboració entre les Biblioteques de Sant Boi i el Festival Altaveu, la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acull el fons sonor de la secció Altaveu Frontera. Inclou tots els participants presentats a les darreres edicions del festival (del 2005 a l’actualitat). La biblioteca com a dipositària d’aquest fons, posa al teu abast la possibilitat d’escoltar els testimonis sonors de molts interpretes i grups que ara ja no hi són, i d’altres que són ben amunt, dalt de l’estrellat musical català… Uns testimonis musicals molt interessants i només per a les teves orelles…

Aquest material, que també és accessible des del catàleg de les biblioteques, el trobaràs a la primera planta de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (a l’Àrea de música, cinema i premsa) identificat amb el logo de l’Altaveu i l’any d’edició corresponent. Aquest fons està exclòs de préstec però disponible en autoescolta a la mateixa àrea.

artistes frontera