Supernit a les biblioteques amb en Titó del SX3

Ei, alerta! A les Biblioteques de Sant Boi podreu viure el divendres 19 de maig a les 19 h la tercera edició de la “Supernit a les biblioteques”,
En Titó i el seu amic John C. del SX3 conviden els infants a anar d’excursió a la biblioteca, on gràcies als llibres es pot viatjar a diferents mons.
La Supernit és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la CCMA per tal de promoure la lectura i les biblioteques entre el públic infantil.

  • Activitat adreçada a infants de 3 a 8 anys i acompanyants.
  • Encara que no tinguis el carnet del SX3 ni el carnet de biblioteca, també pots venir.
  • L’activitat tindrà una durada aproximada d’una hora i és gratuïta.
  • No vinguis sol, demana a algú de la teva família que t’hi acompanyi.
  • Aforament limitat. Cal inscripció prèvia presencial. Contacta amb la biblioteca on vulguis anar a gaudir de la Supernit (es farà a les dues biblioteques de Sant Boi i a altres de Catalunya, pots veure a quines en el mapa).
  • Participa en el taller previ a la Supernit que et proposa la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany el divendres 12 de maig a les 18 h.
  • Un equip del SX3 podria gravar l’acció per emetre-la pel canal SX3 o ser difosa per internet, xarxes socials, portals web i plataformes digital de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA; per aquest motiu caldrà, en ser menors, que els pares autoritzeu explícitament un consentiment escrit.
  • Recorda! És molt important que un cop siguis dins la biblioteca segueixis en tot moment les indicacions del personal de la biblioteca, hi haurà molts nens i nenes i necessitem que ens ajudis a que tot surti bé.

Vols saber que hi fan el Titó i en John C. a les biblioteques? Al web del SX3 mira-hi tots els vídeos i un munt d’informació sobre la Supernit a les biblioteques.

Aquest projecte compta amb la participació de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i Biblioteques de Barcelona.
#Supernit2023

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s