La Tecnòloga 23

La Tecnòloga 23, el programa de ciència i tecnologia per trencar la bretxa de gènere.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Boi va presentar la primera edició de La Tecnòloga en format Campus de Ciència i Tecnologia, concentrant més de 60 activitats en dues setmanes de 2022. Enguany el programa serà extensiu. Durant tot l’any 2023, es portaran a terme activitats per a tot tipus de públics, relacionades amb el despertar vocacions i/o consolidar-les en les dones i noies de Sant Boi.

Es tracta d’una iniciativa que reivindica el paper de les nenes i les dones en el món de la ciència i la tecnologia i que té com a objectiu visibilitzar les desigualtats i contribuir a revertir les bretxes salarials i d’accés en els entorns tecnològics.

El programa La Tecnòloga obrirà les seves portes amb la conferència inaugural “Actuem contra la bretxa digital de gènere”, el proper dilluns 6 de febrer a les 18 h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Amb una taula d’experiències amb la ponència de:

  • Isabel García Baños CEO i fundadora a Bleta. Enginyera electrònica i màster en sistemes integrats
  • Mar Porras Martínez Marketing Manager Ricoh. Directora Carreras Profesionales STEM Women Congress
  • Eva Manrique López Responsable de campus 42Barcelona Fundació Telefónica
  • Noelia Reina Vacas Graduada en administració i direcció d’empreses. Directora logística per a la Zona Ibèrica a Schneider Electric

Entrada oberta a tothom. L’acte compta amb un servei de guarda d’infants a partir dels 3 anys (servei gratuït, omple aquest formulari per demanar-lo).
Més informació: latecnologa.cat

Les santboianes també són tecnòlogues i científiques!
☛ Segueix el que es diu d’aquest esdeveniment a les xarxes socials a #LaTecnòloga

Si esteu interessades en contactar amb l’equip tècnic de l’Ajuntament organitzador del programa, poseu-vos en contacte per email a crdones@santboi.cat

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s