Dia Escolar de la No-Violència i la Pau 2023 a Sant Boi

Com cada any, el 30 de gener se celebra el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP), una jornada dedicada a reflexionar al voltant de la tolerància, la solidaritat, la cooperació, el respecte dels Drets Humans, la no-violència i la pau.

A Sant Boi es commemorarà a través de la lectura i les arts plàstiques. La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà les activitats del DENIP del 24 al 27 de gener, totes gratuïtes i adreçades als infants i les famílies de la ciutat.

En aquesta ocasió, els dies 24, 25 i 26 de gener de 17 a 19 h, es faran els Tallers de manualitats per la Pau, càrrec de l’artista especialitzada en processos d’art comunitari Nien Boots. A través de diferents propostes plàstiques, els nens i nenes reflexionaran al voltant de la Cultura de Pau en la nostra societat i en buscaran els exemples més propers i quotidians. L’activitat es farà al vestíbul de la biblioteca.

Per altra banda, divendres 27 de gener a les 18 h, tindrà lloc l’Hora del conte “Maleta de Contes dels Drets Humans”, dinamitzat per la narradora professional Gina Clotet. L’activitat es farà a la Sala d’actes de la biblioteca.

El contacontes donarà el tret de sortida de la Maleta, que inclou una selecció de contes infantils sobre diferents temàtiques relacionades amb els Drets Humans, la Pau, la Solidaritat, el Conflicte, la Diversitat, etc.
A partir d’aquest 2023, els centres educatius de Primària de la ciutat podran demanar la Maleta de Contes dels Drets Humans dels Drets Humans a través de la guia d’activitats que s’ofereix des de l’Àrea d’Educació.

*Totes les activitats són gratuïtes i estan adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys.
Per més informació, contactar amb la Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s