Nova sortida de camp Anem al riu!

El Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer treballem conjuntament de nou per seguir formant part del projecte “Llegim el riu”, en una segona fase. A data d’avui ja som gairebé 20 biblioteques les que ens hem sumat a aquest projecte d’estudi i preservació del riu Llobregat.

La col·laboració ciutadana és la seva essència per tal d’afavorir el coneixement del riu i emprendre accions concretes que en permetin la conservació i recuperació.

Farem una nova sortida de camp el proper diumenge 9 d’octubre a les 10 h, en la qual recollirem mostres que ens permetran analitzar una sèrie de paràmetres per saber quin és l’estat del Llobregat al seu pas pel nostre municipi. I ho farem de la mà del FEHM-Lab, grup de recerca que tutela el projecte.

Des d’aquí fem una crida a les persones interessades en la protecció de l’entorn i en conèixer una mica millor el nostre riu. L’activitat està oberta al públic en general i familiar (menors de 14 anys, acompanyats d’una persona adulta). Però es demana la participació en una sessió de retorn que es realitzarà més endavant, en una data a concretar encara.

Les places són limitades i les inscripcions finalitzaran el dijous 6 d’octubre.

Cal fer inscripció prèvia omplint el formulari o bé adreçant-vos directament a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. PLACES EXHAURIDES!
Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s