Concurs Llegir té premi (estiu 2022)

Torna el concurs de lectura més esperat per infants i joves!
El 27 de maig s’obren les inscripcions a la 7a edició de Llegir té Premi que organitza la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques en col·laboració amb la plataforma escolar de foment de la lectura Legiland.

A QUI VA DIRIGIT?
•  Infants i joves d’entre 8 i 16 anys.
•  Té dues categories individuals, de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys, i una tercera per equips (no exclou participar individualment).
•  Els participants han de tenir el carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya (formulari sol·licitud carnet).

CALENDARI DE PARTICIPACIÓ
•  Inscripcions: Del 27 de maig fins que s’esgotin les places disponibles (1.500) a llegirtepremi.cat
•  Concurs:
del 27 de juny al 28 d’agost ambdós inclosos. Està dividit en tres etapes consecutives:
ETAPA 1: Del 27 de juny al 17 de juliol
ETAPA 2: Del 18 de juliol al 7 d’agost
ETAPA 3: Del 8 d’agost al 28 d’agost

COM PARTICIPAR?
•  ESCOLLIR: El participant tria lectura entre més de 870 títols disponibles en català, castellà o anglès, des de llibres clàssics a les darreres novetats de la literatura juvenil. Els títols seleccionats es troben físicament a les biblioteques públiques de Catalunya. Alguns també es troben disponibles a la mateixa plataforma o a l’eBiblioCat, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya.
•  RESPONDRE: Els participants responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per optar a més premis.
•  PARTICIPAR: Com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector/a i de l’equip i s’escala en el rànquing del concurs.
•  ORIENTAR:
Bibliotecàries i docents fan seguiment virtual de l’activitat lectora dels seus usuaris i poden fer recomanacions i animar-los a mesura que llegeixen i progressen en el joc.

PREMIS
•  Smartwatches:
els guanyadors globals de cada categoria s’enduran un smartwatch o polsera d’activitat cada un.
•  Lots de llibres: els 5 primers participants de cada categoria i l’equip guanyador de cada etapa, guanyen llibres infantil-juvenil.
  Punts de llibre imant: els 150 primers del rànquing final de cada categoria guanyen un punt de llibre imant commemoratiu.
•  Premis virtuals: tots els participants poden guanyar premis virtuals (punts, crèdits, peces per l’avatar, medalles digitals) responent correctament els qüestionaris de comprensió lectora.

Bases concurs 7a edició Llegir té premi

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s