6a edició del Concurs de poesia Perfecto esperpento

Cartell concurs poesia 2022S’obre la 6a edició del Concurs de poesia “Perfecto esperpento” contra l’estigma en salut mental. L’any 2017, amb motiu del desè aniversari del CID (Centre d’Informació de la Discapacitat) de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, es va crear aquest modest concurs de poesia, amb l’objectiu de donar visibilitat a les persones amb malalties mentals. El certamen agafa el nom, “Perfecto esperpento”, d’un vers d’un poema de Leopoldo Maria Panero, i amb ell també hem volgut contribuir a difondre els seus poemes, la seva singular obra, realitzada la gran majoria, en un hospital psiquiàtric.

Enguany, el certamen torna amb una novetat, aquest any s’afegeix la modalitat junior, per tal que els infants o joves fins a 15 anys també puguin participar al concurs.

Del 20 de maig i fins al 15 de setembre de 2022, podeu portar el vostre poema, en persona, per correu postal o per correu electrònic. Consulteu les bases, agafeu paper i que la inspiració faci la resta.

El patiment invisible que sovint suporten les persones amb malalties mentals, és un obstacle per poder realitzar activitats quotidianes. A través de l’escriptura es pot canalitzar el sofriment i el dolor. Tant si teniu algun problema de salut mental, com si no, us encoratgem a participar i alçar la vostra veu contra l’estigma.

  • Format: poemes de 8 a 30 versos
  • Temàtica: salut mental
  • Edat: obert a tothom (6a edició adults a partir de 16 anys i 1a edició junior fins els 15 anys)
  • Premi: 60€ a bescanviar per llibres (per cadascuna de les modalitats, adult i junior)
  • Veredicte: es farà públic entre el 7 i el 14 d’octubre de 2022.

Bases del concurs

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s