Passaport Edunauta

Passaport EdunautaQUÈ ÉS EL PASSAPORT?
El Passaport Edunauta és una eina divertida i personalitzada d’aprenentatge en forma de passaport destinada a l’alumnat de primària on l’infant registra tot el que aprèn explorant i gaudint de les activitats educatives que ofereix el seu entorn. Si encara no el teniu, aviat us el donaran a l’escola!*

QUÈ ÉS LA GALÀXIA EDUNAUTA?
La galàxia dels edunautes està formada per les destinacions d’aprenentatge del teu municipi, els llocs on els edunautes viatgen per fer diferents tipus d’activitats. Per exemple: museus, centres cívics, escoles, biblioteques, parcs i jardins, places i carrers, botigues i llibreries, universitats, i entitats i associacions. Explora la galàxia edunauta!

TRIA LES ACTIVITATS!
Explora aquesta galàxia, i descobreix totes les activitats que s’hi fan. A cadascuna podràs aprendre molts temes diferents: terra i ciència, tecnologia i món digital, esport i benestar, arts, culturs i disseny, nombres i lletres, comunitat i participació, lleure i jocs,… Tria les que més t’agradin, No t’oblidis de mirar on i quan es fan. Ah, i les Biblioteques de Sant Boi també hi participem!

segell passaport edunautaAGAFA EL PASSAPORT!
Porta’l sempre amb tu quan viatgis a una destinació d’aprenentatge. Després de fer l’activitat, t’hi posaran un segell que demostrarà que hi has participat i que has après i et llegiran el teu codi de passaport. Els nivells d’edunauta són: bronze (1-4 segells), plata (5-8 segells) i or (9-12 segells).

MIRA LA WEB!
Si entres a la web passaportedunauta.cat amb el teu número de passaport, trobaràs totes les activitats disponibles al teu municipi i veuràs totes les que ja has fet.

LA TEVA MISSIÓ! FER VISIBLES ELS APRENENTATGES INVISIBLES
Què són els aprenentatges invisibles? Sempre estàs aprenent coses. Algunes es veuen a primer cop d’ull, però hi ha d’altres que són invisibles. Els edunautes saben veure aquests aprenentatges invisibles i transformar-los en poder especials.

VINE A LA FESTA DE GRADUACIÓ
Per acabar el viatge, el teu municipi et convidarà a una festa on es donaran els diplomes edunautes. Si a la web edunauta has deixat un correu electrònic, tu i la teva família n’estareu informats. I si no pots anar a la graduació, a la web edunauta et podràs descarregar el teu diploma registrant el teu passaport!

Agenda d’activitats Passaport Edunauta
Catàleg d’activitats Sant Boi 2021-2022

*Hi participen les escoles públiques de Sant Boi.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s