Activitats setembre 2021

autumn-leaves-yellow-bluePel mes de setembre tenim preparades les següents activitats:

Dimecres 1 de setembre a les 18.30 h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
Tertúlia literària: “Nosaltres en la nit” de Kent Haruf
L’autor americà Kent Haruf reflexiona sobre la soledat, l’amor i la comprensió en la vellesa. La novel·la narra la tendra història de dos veïns jubilats que comparteixen la viduïtat i la solitud. Obra postuma de l’autor que aconsegueix captivar als lectors a través d’una narració plena de sentiments i que ofereix un cant a la vida.
Activitat presencial amb inscripció prèvia.

Dilluns 13, 20 i 27 de setembre de 18.30 a 20.30 h
Taller virtual: Poesia contra l’adversitat
Projecte cultural que suma poesia i benestar. Amb la poesia com element catalitzador, volem donar pautes, eines i veu per acompanyar a les persones que necessitin superar moments difícils. Cada setmana en Cysko Muñoz, poeta i pedagog, proposa un repte per elaborar un poema, es pot seguir o enviar una poesia de temàtica lliure. Envia un poema a tallers.excentrica@gmail.com abans de les 22 h de cada divendres i rebràs un e-mail amb l’enllaç a la sessió. 
Activitat virtual. Participa en un o en diversos.

Rebobinats_KoniecDijous 23 de setembre a les 19 h
Club de cinema Rebobinats virtual: “La caza” de Thomas Vinterberg
Comentarem aquest sorprenent llargmetratge danès dirigit per Thomas Vinterberg i estrenat el 2012 a la secció oficial del Festival de Cannes. Guardonada amb 16 de les més de 20 nominacions que va tenir en el seu moment, incloses les dels Premis Goya a la Millor Pel·lícula Europea i la de Millor Pel·lícula Estrangera per als Globus d’Or.
La pel·lícula ens situa en una petita comunitat de Dinamarca, que aparentment està molt unida. El problema sorgeix quan una notícia trenca la tranquil·litat de la vila i la gent actua de forma totalment hostil amb el protagonista.
Activitat virtual amb inscripció prèvia.

EXPOSICIONS

De l’1 al 22 de setembre a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
Ocellam
Homenatge literari als ocells. Són motiu d’estudi de la ornitologia (branca de la zoologia que se n’encarrega), però també són objecte de cultura (per dir-ho amb paraules de Miquel Rayó al seu llibre Aucellari), capaços de generar art ja sigui visual, tèxtil, literari,
musical o lúdic.
D’entre les variades espècies d’ocells existents, s’han escollit set: l’oreneta, el rossinyol, el pardal, el colom, el corb, l’oriol i la merla. Us volem apropar el món d’aquests set ocells de la mà de textos redactats per escriptors i gent de lletra que han mostrat un interès respectuós (no exempt de sàtira, a cops) vers el món dels animals de ploma.

Agenda d’activitats de les Biblioteques de Sant Boi

Important: Vols tenir accés a les activitats de les Biblioteques de Sant Boi des del teu propi calendari? Afegeix el nostre calendari d’activitats (format iCal).

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s