5a edició del Concurs de poesia Perfecto esperpento

concurs perfecto esperpento 2021S’obre la 5a edició del Concurs de poesia “Perfecto esperpento” contra l’estigma en salut mental. L’any 2017, amb motiu del desè aniversari del CID (Centre d’Informació de la Discapacitat) de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, es va crear aquest modest concurs de poesia, amb l’objectiu de donar visibilitat a les persones amb malalties mentals. El certamen agafa el nom, “Perfecto esperpento”, d’un vers d’un poema de Leopoldo Maria Panero, i amb ell també hem volgut contribuir a difondre els seus poemes, la seva singular obra, realitzada la gran majoria, en un hospital psiquiàtric.

Enguany, tornem a editar el certamen i us animen a participar. Des del 30 de juny i fins al 30 de setembre de 2021, podeu portar el vostre poema, en persona, per correu postal o per correu electrònic. Consulteu les bases, agafeu paper i que la inspiració faci la resta.

El patiment invisible que sovint suporten les persones amb malalties mentals, és un obstacle per poder realitzar activitats quotidianes. A través de l’escriptura es pot canalitzar el sofriment i el dolor. Tant si teniu algun problema de salut mental, com si no, us encoratgem a participar i alçar la vostra veu contra l’estigma.

  • Format: poemes de 8 a 30 versos
  • Temàtica: salut mental
  • Edat: a partir de 16 anys
  • Premi: 60€ a bescanviar per llibres
  • Veredicte: es farà públic entre el 13 i el 15 d’octubre de 2021.

Bases del concurs

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s