Guanyem un estiu lector!

S’acosta l’estiu, un període llarg de vacances, que suposa per a molts infants una aturada en el procés lector fins a la tornada a l’escola. Lecxit i les Biblioteques de Sant Boi us animem a fer un #EstiuLector

Sabíeu que la implicació de la família és un factor determinant per a l’èxit escolar? El suport que podeu oferir des de casa és afectiu, de proximitat, quotidià, de fer veure i viure la lectura com quelcom necessari per al creixement intel·lectual de totes les persones. Com sabeu, acompanyar la lectura és bo per als vostres fills però potser no us heu adonat com resulta de beneficiós, també, per a vosaltres mateixos.

Aquests són alguns recursos de la campanya Guanyem un estiu lector que us ajudaran a fomentar el gust per la lectura en els vostres fills i filles:

 

Cada lector té uns motius diferents per llegir. Fins i tot, un mateix lector té motivacions diferents a cada nou títol que enceta, i totes són vàlides i perfectament acceptables. Hem de trobar la més adequada a les necessitats del moment.

Jaume Centelles

Jaume Centelles. Mestre, ha treballat durant 40 anys a l’Escola Sant Josep-El Pi de L’Hospitalet de Llobregat fent diverses tasques, especialment a l’educació infantil i com a responsable de la biblioteca escolar. Des del mes de setembre de 2013 està jubilat, que vol dir que ha fet un pas enrere i ha deixat la trinxera de l’aula, però continua lligat al món de l’educació. Col·labora amb la revista «Guix» i amb el programa de ràdio «L’ofici d’educar». Participa en el grup de treball «Passió per la lectura» adscrit a l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s