11a edició Premi literari Delta

 

Si t’agrada escriure i ets dona, tenim bones notícies: ja estan publicades les bases de la 11a edició del Premi Delta, el premi literari de narrativa escrita per dones

Aquest certamen literari bianual té com a principal objectiu fomentar la creació literària de les dones reivindicant la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat, donant-les així un reconeixement públic. A través d’aquest concurs es pretén encoratjar les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

El premi està organitzat per 16 ajuntaments del Baix Llobregat, entre ells el de Sant Boi de Llobregat, amb la col·laboració de les biblioteques municipals i amb el suport del Consell de les Dones del Baix Llobregat i de la Diputació de Barcelona.

El Baix Llobregat té una llarga trajectòria en el desenvolupament de polítiques d’igualtat de gènere, encaminades a eliminar les desigualtats que encara avui persisteixen entre dones i homes. Ajuntaments i Consell Comarcal demostren des de fa molts anys el seu compromís amb la igualtat real, liderant iniciatives i projectes en els diferents àmbits de desigualtat, i l’àmbit literari no és una excepció.

Des de la seva creació el 2001, hi ha hagut una evolució positiva quant a la qualitat i al nombre d’obres que es presenten en cada edició. En aquest avenç han tingut un paper cabdal els tallers d’escriptura que s’han dut a terme en els diferents municipis.

Els premis són:

  • Obra guanyadora: 3.000 € i edició de l’obra en paper i digital
  • Obra finalista: 1.000 € i edició de l’obra en digital

El termini de presentació de les obres finalitza el 24 de setembre. Consulta les condicions de participació a les Bases del XI Premi Literari Delta.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s