Nova interficie eBiblioCAT

La plataforma de préstec digital eBiblio.cat incorpora des del 10 de maig modificacions importants en la seva interfície. Es tracta no només, d’una millora en l’aspecte visual i de disseny, sinó també en algunes de les seves funcionalitats, que en general faciliten la cerca i préstec dels materials.

La nova interfície ofereix més propostes de lectura en els carrusels, més facilitats per trobar un títol concret, més formats disponibles com podcast i audiollibres i accés als clubs de lectura des del menú personal, entre d’altres.

Aquesta nova versió també inclou millores en l’accessibilitat en el lector en streaming Nubereader:

  • S’habilita un nou tipus de lletra OpenDyslexic, que ajuda a les persones amb dislèxia a llegir millor, gràcies a un major espaiat de les lletres i convertint la part inferior, en lletres més gruixudes. Aquesta font s’activa en el menú “opcions de lectura” de l’apartat “fonts”.
  • Converteix el text escrit en àudio gràcies a la tecnologia Text to Speech, gràcies a aquesta tecnologia les persones amb problemes de visió poden escoltar el llibre sempre que s’activi aquesta opció.

Entra a eBiblio.cat i descobreix els nous canvis de disseny i les noves funcionalitats que milloren la navegació i l’accessibilitat en la lectura dels llibres en línia.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s