Maletes per la pau

Maletes per la pau 2021Maletes per la Pau ens proposa 5 càpsules de vídeo per treballar la Cultura de Pau a través de l’expressió plàstica.

El proper dia 30 de gener es commemora el DENIP – Dia Escolar de la No-violència i la Pau. Es tracta d’una iniciativa pacifista estesa a les escoles d’arreu del món, que al voltant d’aquesta data organitzen activitats relacionades amb la pau i la no violència. Enguany, en comptes d’organitzar l’habitual programació per a infants i famílies a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, des de l’Ajuntament de Sant Boi s’ha apostat per una commemoració en format virtual, a través de la proposta audiovisual “Maletes per la pau”.

S’han elaborat 5 càpsules de vídeo que ofereixen una proposta plàstica per treballar cinc eixos temàtics relacionats amb la cultura de pau: el diàleg, la identitat, la diversitat, les emocions i la pau positiva. Si voleu treballar les manualitats a l’aula o a casa i participar de la commemoració, les trobareu al canal Youtube de l’Ajuntament.

Us animem a compartir-les i a enviar les vostres fotos al Facebook @CooperacióSantBoi i al Twitter @CooperacioSB

El contingut dels vídeos ha estat elaborat per Marta Marta Mercadé, educadora social especialitzada en creativitat i conflicte i membre de l’equip directriu de l’escola TRAÇ -Centre d’Expressió Plàstica. L’edició dels vídeos l’ha realitzat Andrés Pino, de Conjuntovacío.

#DENIP2021 #MaletesPerLaPau #Diàleg #Diversitat #Emocions #Identitat #Pau

Més informació a www.barrejant.cat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s