Préstec de lots sorpresa amb cita prèvia

Si no sabeu què llegir d’entre tota la col·lecció de les Biblioteques de Sant Boi, i us voleu deixar aconsellar, podeu demanar un lot sorpresa indicant-lo en el moment de demanar la cita (formulari de préstec, telèfon o correu electrònic). El moment actual és una bona ocasió per conèixer nous documents i sorprendre’s amb la lectura.

Són lots personalitzats, temàtics i variats que inclouen recomanacions seleccionades amb criteri professional per satisfer els desitjos de les diferents persones usuàries de la biblioteca.

Els lots consten de documents variats, i s’ofereix un ampli ventall de possibilitats a triar pels usuaris: ciència ficció, terror, policiac, humor, Nadal i nesting (estar a casa), món zen, cultureta, petits tresors, cuina saludable, adolescents, manga, llibres vs cinema, sensualitat, infantils i familiars (inclou lectures per franges d’edat), entre d’altres. Ah, i també podeu proposar vosaltres el tema que voleu!

Deixa’t sorprendre i gaudeix dels següents avantatges:

  • Emoció: com si es tractés de l’amic invisible, la persona ha d’esperar a arribar a casa per veure què li ha tocat. No cal patir si els títols ja els havia llegit abans o si alguna lectura no li acaba de fer el pes. Només cal retornar-lo i provar amb un altre lot.
  • Personalització: si ens expliqueu quines són les vostres lectures preferides us podem preparar llibres que siguin del vostre gust.
  • Seguretat i higiene: els documents passen directament del prestatge a l’usuari, un cop superada la quarantena amb el mínim de manipulació i amb totes les mesures de seguretat.
  • Descoberta d’altres interessos: s’obre la possibilitat de descobrir lectures allunyades de la zona de confort. Temàtiques, autors, títols que mai s’agafarien per iniciativa pròpia apareixen per obrir la ment a noves experiències lectores i redescobrir aficions aparcades, reprendre estudis o ampliar gustos.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s