Curs capacitació en identitat digital jo.cat

Curs Jo.catLa Fundació.cat ha creat i lidera el projecte de capacitació en identitat digital “jo.cat”. Juntament amb la Universitat Rovira i Virgili han col·laborat en el desenvolupament d’una activitat de formació per a enfortir les competències digitals un cop assolit un certificat ACTIC.

Aquesta formació gratuïta està destinada a la població en situació d’atur, i és 100% online. Amb 40 hores de durada, pretén donar les eines necessàries per millorar la situació laboral, facilitar eines i competències, i que els i les participants puguin crear-se la seva pròpia identitat digital.

Quina és la nostra petjada a Internet? Què diuen de nosaltres els cercadors? La nostra marca personal està ben representada a Internet? Actualment, Internet és clau en la configuració de la nostra marca personal, és un aparador, un espai que ens descriu. La identitat digital és, per tant, el nostre currículum online més immediat. Aquest curs tracta conceptes tan importants com la reputació digital, la creació de la nostra identitat a la xarxa o fins i tot ensenya a millorar-la per assegurar-nos que a Internet apareix el que realment volem que vegin de nosaltres les empreses i puguem ser molt més visibles a la xarxa. 

I aquí és on recau la importància del jo.cat. Aquest curs tracta conceptes tan importants com la reputació digital, la creació de la nostra identitat a la xarxa o fins i tot ensenya a millorar-la per assegurar-nos que a Internet apareix el que realment volem que vegin de nosaltres les empreses i puguem ser molt més visibles a la xarxa. El curs finalitza amb la creació d’un espai web i un correu electrònic amb el domini .cat.

Per a poder accedir al curs t’has d’haver inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) i tenir un certificat ACTIC.
Si compleixes els requisits, inscriu-te a la plataforma. Els 1.000 primers inscrits obtindran el domini .cat i l’allotjament web totalment gratuïts!

🔜 El proper 3 de desembre a les 10 h es farà una sessió informativa en línia per als interessats (cal inscripció prèvia).
➡️ FAQ’s Jo.cat

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s