Apunta’t al Club de joc !!!

Club de jocEls videojocs són una forma d’oci emergent. Concretament, segons l’Associació Espanyola de videojocs, el 78% de la població d’entre 0 i 16 anys consumeix ficció digital.

A la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer hem creat el Club de Joc, un espai adreçat a joves entre 12 i 16 anys, on ens reunirem de manera periòdica per comentar diferents obres de ficció digital (jocs, obres multimèdia i interactives), i conèixer nous llenguatges literaris i artístics per entendre els videojocs com a una forma de ficció més.

L’activitat té una part de presentació de l’obra en format interactiu ja que participareu activament en el desenvolupament de la història, i una part final de reflexió, comentari i debat sobre aspectes literaris, artístics, vivencials, etc relacionats amb l’obra o recurs presentat.

🡆 Si estàs interessat en participar, contacta amb la biblioteca o omple el formulari de sota.

Aquesta activitat forma part del projecte creat pel Laboratori de Ficció Digital, on els professionals de quinze biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona han participat en unes sessions internes que tenen per objectiu descobrir les diferents formes d’experimentar el món del videojoc i poder, així, introduir els videojocs en futures activitats culturals. #LaboratoriFiccioDigitalXBM

Formulari inscripció Club de joc:

One response to “Apunta’t al Club de joc !!!

  1. Retroenllaç: Laboratori de ficció digital – Avançat·

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s