Fanàtics de l’òpera i Fanàtics del teatre

Amb els noms de Fanàtics de l’òpera i Fanàtics del teatre el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura inicia una sèrie de comunitats virtuals temàtiques que pretenen facilitar la trobada de les persones que volen compartir una afició o simplement aquelles que volen fer descobertes i conèixer àmbits nous. Cada comunitat estarà conduïda per un especialista en el tema, que anirà aportant continguts, proposant lectures, visionats i audicions per animar el diàleg entre els participants. Aquestes comunitats es desenvoluparan de novembre de 2020 fins al juny de 2021 a través de Tellfy, una aplicació gratuïta de comunicació instantània que garanteix la protecció de les dades personals de tots el participants.

De moment, els interessats en acostar-se a l’òpera i al teatre ja us podeu inscriure en les dues primeres comunitats posades en funcionament. Només cal instal·lar-vos l’aplicació de Tellfy, i cercar la comunitat en què voleu participar o clicar directament sobre aquests enllaços:

La inscripció és gratuïta però les places són limitades. Està previst obrir noves comunitats sobre temàtiques diverses durant les properes setmanes.


Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s