Versos Refugiats

Cartell Commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades 2020. Versos RefugiatsSant Boi commemora el 20 de juny el Dia Mundial de les Persones Refugiades. #VersosRefugiats és la proposta amb la qual es participa en aquesta jornada. És una campanya que s’adapta a les restriccions de moviment del context actual i combina una proposta participativa per mitjà de les xarxes socials amb una programació d’activitats on line, tot entorn al valor de les paraules.

Podeu omplir les xarxes socials de versos sobre el dret d’asil amb les etiquetes #DMPR2020 i #VersosRefugiats. Per dinamitzar el procés creatiu es proposa participar en un joc que, a partir d’una tirada de daus a l’atzar, genera unes paraules que han de sortir al vers.

En paral·lel, i a partir també del 15 de juny, es posaran en marxa les altres activitats que integren la programació del Dia Mundial de les Persones Refugiades:

La proposta sorgeix d’una col·laboració de la Unitat de Cooperació, amb el Can Castells Centre d’Art i el rapsoda santboià Cysko Muñoz.  Compta amb la col·laboració de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i el suport de la Diputació de Barcelona.

Més informació

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s