Preparant el retorn de les biblioteques

Les Biblioteques de Sant Boi estem treballant per obrir al més aviat possible garantint la seguretat de tothom. Quan obrim, t’avisarem per correu electrònic informant-te de la reobertura, sempre que tinguis seleccionada d’opció de rebre informació de la biblioteca. Si no és el cas, recorda consultar aquest web o els nostres perfils a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

Recorda que, mentre les biblioteques condicionem els nostres espais per acomplir les mesures sanitàries abans d’obrir, pots accedir a un munt de serveis virtuals, com la plataforma de préstec de documents electrònics eBiblio Catalunya, així com gaudir de les activitats virtuals que aquestes setmanes hem posat en marxa per seguir ben a prop teu.

Què podràs fer a les biblioteques en la fase 1?

  • Agafar documents en préstec i retornar-los: com que no podràs accedir a la col·lecció, habilitarem un formulari amb el que podràs demanar cita prèvia. Així, quan hi vagis, ja tindrem preparats els documents que vols perquè te’ls emportis.
  • Demanar informació bibliogràfica: preferiblement per telèfon o email.

En aquesta fase, no pots tenir accés a la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc podràs utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari.

Per a la seguretat de tots, serà obligatori que vinguis amb mascareta.

Us mantindrem informats puntualment de l’inici de cada fase i de les condicions d’ús i d’accés als serveis en cada moment a través d’aquest web, de les xarxes socials i del butlletí electrònic BiblioNotícies.

Mentre les biblioteques no obrin, no et preocupis per retornar els documents que ara tens en préstec, hem allargat el termini fins al 31 de juliol. Així mateix, si tenies documents reservats tens temps de recollir-los fins al 22 de juny.

Més informació: Preguntes freqüents sobre la reobertura de les biblioteques públiques de la XBM (Xarxa de Biblioteques Municipals)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s