Game Jam Summit: una experiència educativa online

Game Jame Summit 2020 logo negreQuè és un Game Jam? És un esdeveniment on es reuneixen diferents equips per desenvolupar videojocs en un temps limitat, i on normalment existeix una temàtica a l’entorn de la qual han de girar les diferents creacions.

Cada cop més, i ho estem comprovant aquests dies, el món s’està convertint en un entorn volàtil, incert, complex i ambigu. Aquest tipus de situacions ens obliga a desenvolupar una sèrie d’habilitats que ens ajudaran a equilibrar i minimitzar els efectes que poden produir.

Del 27 al 30 d’abril tindrà lloc l’experiència educativa online Game Jam Summit, en la que s’acompanyarà a alumnes o famílies per a que desenvolupin en equip un videojoc relacionat amb l’adquisició d’habilitats personals i professionals en entorns VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity).
Podem afrontar la volatilitat desenvolupant la intuïció, combatre la incertesa a través de l’acceptació, el coneixement i l’empatia, contrarestar la complexitat gràcies a la claredat, la senzillesa i la simplicitat en l’execució, i gestionar l’ambigüitat a través de l’agilitat i de la capacitat de reacció.

COM PARTICIPAR A LA GAME JAM SUMMIT:

  • Dirigit a: alumnes de 10 a 18 anys, docents, pares i mares, o grups d’amics.
  • Equips: 4 o 5 persones que formaran equips multidisciplinaris amb habilitats i coneixement en psicologia, programació, disseny, narrativa i so.
    Hi haurà dues categories: Kids 1: de 10 a 13 anys, i Kids 2: de 14 a 18 anys.
  • Data i temàtica: els equips, amb l’ajuda dels professors o pares i mares, hauran d’organitzar-se per a desenvolupar el videojoc en el temps establert (des de las 9 h del  27 d’abril fins a les 17 h del 30 d’abril). El tema concret del videojoc s’anunciarà el 27 d’abril a las 10 h.
  • Comunicació: el castellà serà l’idioma vehicular de la Game Jam.
  • Formació: píndoles a través de Youtube i mentoring (experts que acompanyaran) a través de Twitter.
  • Guanyadors: un equip guanyador per a cada categoria. Es valorarà tant el videojoc com la originalitat del vídeo presentació. L’anunci dels guanyadors es farà el 8 de maig.
  • Inscripcions: a càrrec dels docents o pares i mares. Poden inscriure’s tants equips com es desitgi. L’últim dia per fer la inscripció és el 26 d’abril!

Més informació: Dossier Game Jam Summit

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s