Club de lectura virtual

Tot i la situació actual, el Club de lectura M. Aurèlia Capmany-Associació Equilibri i les Tertúlies literàries de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, segueixen oferint la possibilitat de llegir un llibre i posteriorment comentar-lo en format tertúlia. Ara, però, ho fan en format digital, gràcies a les plataformes eBiblio (préstec del llibre) i Zoom (eina per fer la trobada virtual via videoconferència).

Per participar al Club de lectura virtual, cal tenir carnet de biblioteca i fer inscripció prèvia al club. Les persones inscrites al club rebran confirmació de la plaça en un email amb les instruccions per fer el préstec de llibre i posteriorment rebran l’enllaç per accedir a la plataforma Zoom el dia de la trobada.

Les properes sessions del Club de lectura virtual de les Biblioteques de Sant Boi són:

  • Dimarts 5 de maig a les 19.30 h. Les veus interiors d’Eduardo de Filippo. Lectura inclosa en el projecte “Llegir el teatre del TNC”, i sessió amb la participació de Toni Juarez, actor, músic i dinamitzador cultural.
  • Dimarts 2 de juny a les 19.30 h. La víspera de casi todo de Victor del Árbol. Novel·la amb el Premi Nadal 2016. En aquesta sessió comptarem amb la participació de l’autor.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s