Presentació llibre “Cuando el amor se llama odio”

Coberta llibreDilluns 27 de gener a les 18 h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer es presenta el llibre Cuando el amor se llama odio, de Ricard Pérez Braña

Després de les seves dues primeres obres de tall fantàstic, titulades Heroes Invencibles i Soy Provectus, l’autor canvia radicalment de registre i s’introdueix de ple en el seu primer thriller històric.
En aquest relat, fidel al seu estil literari, s’endinsa de ple en l’Europa de la segona guerra mundial, reivindicant la igualtat de sexe, la fi de la xenofòbia i cridant ben ferm el seu rebuig al que mai va haver d’existir: els camps de concentració i la xenofòbia.

En motiu del Dia Internacional per la Memòria per les Víctimes de l’Holocaust.

SINOPSI
París, 1936. En una època on la relació entre dos homes era condemnada a presó i a treballs forçats, la situació es complica quan els dos joves protagonistes s’enamoren i s’inicia la Segona Guerra Mundial. La relació sentimental entre un jueu i un alemany arrelat a el nazisme, han de portar als dos protagonistes a una terrible epopeia on les seves vides, penjaran d’un fil. Només quan un d’ells comprèn que l’amor, és en realitat una disfressa camuflada en l’odi més intens, la seva actitud desencadenarà les pitjors conseqüències que mai va poder imaginar. El preu a pagar per una relació de dos joves del mateix sexe i d’ideals oposats, serà massa alt per mantenir amb vida a tots els membres de les dues famílies.

Activitat organitzada per Sant Boi en Positiu TransVIH.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s