Els Cinemes Can Castellet estrenen la Sala 6

logo Cinemes Can CastelletEls Cinemes Can Castellet han posat en marxa la “Sala 6”, un nou espai a l’entrada dels multi cinemes creat per acollir cinefòrums, esdeveniments culturals interdisciplinaris i activitats relacionades amb la promoció de les arts visuals de la ciutat.

De la mà de Benecé Produccions , responsable des de fa un any de la programació de l’equipament, l’Ajuntament ha donat forma a aquest nou projecte. En aquest espai dels cinemes els espectadors podran completar la seva experiència audiovisual tot gaudint d’activitats relacionades amb les diverses arts.

Aquesta nova proposta, que es complementa amb una oferta gastronòmica, s’afegeix a l’àmplia gamma d’activitats que està a disposició de tots els públics, al costat de la cartellera comercial: estrenes exclusives, “masterclasses”, visites guiades a la cabina de projecció, sessions matinals familiars, documentals d’art i del mes i retransmissions d’òpera i ballet, entre altres activitats. a més el passat mes d’octubre, els Cinemes Can Castellet va ser una de les seus del prestigiós festival de curtmetratges FILMETS, que enguany va celebrar la 45a edició.

Els cinemes Can Castellet és una aposta estratègica de l’Ajuntament de Sant Boi per fer del municipi un referent cultural i impulsar la comunitat cultural i el talent local en diferents disciplines. La ciutat disposa d’un nombre important de creadors i creadores dedicats al món de les arts visuals, en els àmbits del cinema, els web sèries, els documentals i la publicitat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s