Bústia del Consell d’infants a les biblioteques

Bústia del Consell d'infantsJa tenim a les biblioteques les bústies dissenyades per Consell de la Infància que recolliran les idees, propostes o suggeriments dels nens i les nenes de la ciutat sobre la millora de la ciutat. El Consell d’Infància serà qui gestioni el contingut de les bústies que trobareu a diversos edificis públics de la ciutat (a les biblioteques, els casals i l’Ajuntament).

Un cop al trimestre es recolliran i els consellers i les conselleres llegiran les propostes, les seleccionaran per enviar a l’Ajuntament perquè conegui què volen per a la nostra ciutat.

“Les bústies dels infants” són el resultat d’un encàrrec que l’alcaldessa, com a presidenta honorífica del Consell de la Infància, va fer al Consell l’any 2017. El Consell ha comptat amb la col·laboració d’alumnat de 4t i 5è de primària d’escoles i entitats.

El treball fet pel Consell
El Consell d’Infància es va constituir l’any 2015. Des de la seva constitució ha participat en diferents projectes de ciutat. Amb l’objectiu d’incorporar la mirada dels infants, els nens i les nenes també han treballat en el disseny de l’espai públic de Sant Boi: el laberint i altres espais de joc i del parc dels Somnis (nom escollit pels infants per a la cruïlla entre els carrers Girona i Joaquim Auger), ja finalitzats, i els jardins de l’Estacieta i la Plaça de l’Olivera, encara en execució.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s