Espai Biblioteques a Ràdio Sant Boi

Un cop al mes, les Biblioteques de Sant Boi també estem a la ràdio, concretament al programa “Dies de Ràdio” de Ràdio Sant Boi que s’emet de dilluns a divendres d’11 a 13 h. Dins de l’Espai Biblioteques podeu escoltar quines seran les properes activitats que trobareu a les biblioteques, informació de nous serveis, horaris especials i aquelles notícies sobre les biblioteques que us poden interessar.

Ràdio Sant Boi es pot escoltar al dial 89.4 FM i al seu web. Si voleu escoltar l’Espai Biblioteques, també podeu fer-ho gràcies al Podcast Espai Biblioteques que també trobareu aquí, al web de les Biblioteques de Sant Boi.

El passat 12 de maig, l’emissora municipal Ràdio Sant Boi va inaugurar la nova seu  al carrer Jaume I, davant de l’Escola de Música Blai Net i dels Cinemes Can Castellet. Les noves instal·lacions, més grans i funcionals, estan dotades d’equips i mitjans tècnics renovats. El seu disseny i ubicació, permet veure el desenvolupament dels programes des del carrer. A més, l’estudi central permet acollir públic i actuacions musicals de peti format. Ràdio Sant Boi es va fundar el 1980, essent la tercera emissora municipal creada a Catalunya i la primera al Baix Llobregat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s