Tràmits a l’Administratel

Per tal d’estalviar cues i desplaçaments innecessaris als ciutadans, l’Ajuntament té instal·lat el servei Administratel a tres dependències municipals: Biblioteca Jordi Rubió i BalaguerCasa de la Vila i Masia Torre Figueres (Coressa).

Amb l’Administratel es poden fer diferents tràmits, com per exemple obtenir:

  • el volant d’empadronament
  • el certificat de delictes de naturalesa sexual
  • l’informe de la vida laboral

Les persones que volen imprimir o guardar en un dispositu USB aquests documents, només han d’inserir el seu DNI electrònic a la ranura de l’aparell i fer el tràmit pertinent. Qui no porti el DNI o no disposi de DNI electrònic, pot obtenir el volant d’empadronament introduint les seves dades personals.
L’Administratel també disposa d’altres funcionalitats com la cita prèvia a l’OMAP o demanar cita al metge, entre altres tràmits administratius de les diferents administracions. El propòsit d’aquestes eines és apropar l’administració electrònica a tothom.
El personal d’aquestes dependències presta assessorament a aquelles persones que vulguin fer servir aquestes eines d’administració electrònica.

Recordeu que, a les dues biblioteques, tenim ordinadors del servei d’Internet i + amb lector de DNI electrònic que podeu utilitzar pels tràmits amb l’administració.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s