Vida Samboyana al Trencadís

Vida Samboyana, primera pàgina del número 1

Ja es pot consultar en línia la revista Vida Samboyana. S’han digitalitzat tots els números editats d’aquesta publicació històrica, des del número 1 (desembre de 1955) fins el número 256 (abril/maig de 1977).
Des de fa uns dies, s’ha incorporat aquesta revista local al Trencadísel dipòsit digital de la Xarxa de Biblioteques Municipals, i es poden llegir en línia i/o descarregar en format pdf cadascun dels números de la revista.

L’objectiu del Trencadís és preservar i facilitar l’accés a aquelles col·leccions úniques i valuoses de les biblioteques de la Xarxa i promoure i difondre la cultura local.
Conté els documents de fons locals, tant històrics com actuals, conservats a les biblioteques: publicacions periòdiques, cartells, programes de festa major, fotografies, enregistraments sonors i vídeos. La incorporació de nous títols és contínua, i estan organitzats en col·leccions temàtiques.

Recordar que a les Biblioteques de Sant Boi, es poden trobar documents en diferents formats relacionats amb el municipi i també les obres d’autors santboians. És el que s’anomena fons de col·lecció local.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s