Passanties Internacionals del Programa Iberoamericà de Biblioteques Públiques

El programa de passanties internacionals està dirigit als bibliotecaris públics dels països i ciutats membres (Brasil, Xile, Ciutat Autònoma de Buenos Aires (Argentina), Colòmbia, Costa Rica, Espanya, Medellín (Colòmbia), Mèxic i Paraguai.
Els bibliotecaris podran millorar les seves competències professionals, la comunicació i la col·laboració entre professionals de biblioteques, compartint bones pràctiques, informació i  coneixements, amb el que també es pretén enfortir els sistemes de biblioteques públiques.

La bibliotecària Maria José Maya García de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer ha estat seleccionada per participar a la 2a convocatòria que tindrà lloc a Sao Paulo (Brasil) del 6 al 10 de novembre de 2017.
Aquest any participen 27 bibliotecaris i la passantia té com a tema central l’accessibilitat, diversitat i inclusió a les biblioteques públiques. Compartirem amb altres companys el projecte del CID (Centre d’Informació de la Discapacitat) de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer que justament aquest any celebra el seu 10è aniversari.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s