35a Setmana del Llibre en Català

Com cada any, en aquesta 35a edició es va tornar a fer visible l’edició en català i la força del sector. Va comptar amb més de 150 expositors, entre llibreries, editorials i entitats, i es van organitzar més de 300 actes: rutes, presentacions de llibres, diàlegs amb autors, etc.
El repte més important però era començar un procés de transformació de La Setmana del Llibre en català en un Saló del Llibre professional sense perdre la seva essència de fira i festival de la cultura.

El 13 de setembre va ser el Dia de les Biblioteques a la 35a edició de la La Setmana del Llibre en Català que es va celebrar del 8 al 17 de setembre a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.
Un total de 83 biblioteques públiques i 10 biblioteques escolars van visitar la Setmana, i d’elles, una cinquantena de biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelonava que van poder adquirir fons a les editorials i llibreries presents.

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer va participar i va tenir com a patrocinador a l’Obra Social “La Caixa” que va subvencionar la compra de llibres de les darreres novetats en català als estands de la fira.
El lot seleccionat ja ha arribat a la biblioteca i podeu gaudir de la lectura.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s