Premi literari Delta 2017

Si t’agrada escriure i ets dona, tenim bones notícies: ja està oberta la convocatòria al IX Concurs de narrativa per a dones Premi literari Delta, que té lloc cada dos anys. El tema de les obres és lliure i poden ser escrites en català o en castellà. El termini per presentar la teva obra obra finalitza a les 14 h del 21 de setembre de 2017.

Els premis són:

  • Obra guanyadora: 3.000 € i edició de l’obra en paper i digital
  • Obra finalista: 1.000 € i edició de l’obra en digital

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones és un certamen literari que té com a principal objectiu visibilitzar, donar a conèixer i fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per les dones. Per tant, aquest concurs té com a finalitat encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i  promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

El concurs està organitzat per diversos ajuntaments del Baix Llobregat, entre ells el de Sant Boi de Llobregat, amb la col·laboració de les biblioteques municipals i amb el suport del Consell de les Dones del Baix Llobregat i de la Diputació de Barcelona.

Consulta les condicions de participació a les Bases del Premi Literari Delta 2017.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s