Canvi en la normativa d’eBiblio

S’ha modificat la política de préstec del servei eBiblio. A partir d’ara, es poden agafar en préstec fins a 4 llibres electrònics simultàniament durant 21 dies.
Arran del bon ús d’aquest servei i de l’increment notable en l’oferta que es va fer a principis d’any, amb els llibres en idiomes (anglès, francès i alemany), les lectures obligatòries escolars i les revistes en castellà, que s’han afegit a les que ja s’oferien en llengua catalana, s’ha ampliat el número de documents que un usuari pot tenir alhora a la seva disposició al seu dispositiu mòbil.

Per fer ús d’eBiblioCat, només cal disposar del carnet d’usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per accedir-hi, l’adreça electrònica ha de figurar obligatòriament entre les dades que s’incloguin en la sol·licitud.

La lectura dels llibres electrònics (i revistes) es pot realitzar de tres maneres, en funció de quin sigui el teu dispositiu de lectura:

  • Dispositiu mòbil (smartphone/tauleta)
    El servei d’eBiblioCat disposa de dues aplicacions: una per a Android que podreu trobar a la Play Store de Google i una altra per a iOS disponible a l’App Store d’Apple. Amb qualsevol de les dues podràs consultar el catàleg, realitzar préstecs i devolucions i llegir els documents prestats sense connexió a Internet. Un cop descarregada l’APP, tria l’àmbit “Catalunya” i valida’t amb les teves claus d’accés habituals (número de carnet d’usuari de la biblioteca i PIN).
  • Lector de llibres electrònics
    Per poder llegir els teus préstecs de l’eBiblioCat en un lector electrònic hauràs de descarregar-te el programari gratuït ADE (Adobe Digital Editions) al teu ordinador i assignar “Odilo” com a proveïdor. El següent pas serà transferir l’arxiu al lector. Per a més informació consulta l’ajuda eBiblioCat. També et recomanem consultar la llista dels dispositius compatibles.
  • Ordinador
    A través de la pàgina web de l’eBiblioCat podràs llegir o visualitzar via streaming els teus préstecs sense necessitat de descarregar-te’ls prèviament.

Notícia relacionada: S’amplia la col·lecció eBiblio

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s