Inscripció més cursos de català 2017

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza cursos de català, de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats. Ara s’engega un nou període d’inscripció: del 6 de març al 9 d’abril.
Iniciar-se en la comprensió i l’expressió oral, adquirir fluïdesa en les converses, ser competent lingüísticament a la feina, millorar l’escriptura en contextos formals… són algunes de les propostes que ofereixen els 22 centres de normalització lingüística en els 146 punts d’atenció del CPNL.

El cercador de cursos del web del Consorci permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

En assolir el curs, s’obté un certificat oficial. Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci són equivalents als certificats oficials de la DGPL i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Per a sectors professionals imparteix cursos especialitzats i sessions formatives d’aspectes concrets per millorar la qualitat de l’expressió oral o escrita i per practicar la llengua fora de l’aula, també organitza activitats complementàries de llengua i cultura.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s