Novetats març 2017

Iniciem el mes de març i com cada primer de mes, ja tens disponibles les últimes adquisicions que han arribat a les biblioteques. Volem destacar-ne algunes i en fem una breu ressenya:

picto-novetats-coneixementsBorn to run. Bruce Sprinsteen
78(Spr) Spr

Llibre de memòries. Una finestra privilegiada a les seves experiències vitals que tan importants han sigut per modelar la seva música i les lletres de les seves cançons.

picto-novetats-coneixementsNi princeses ni pirates. Núria Solsona
37.043 Sol

Com diu el subtítol, un llibre “per educar nenes i nens en llibertat”. Com promoure la igualtat d’oportunitats i disminuir les conseqüències d’una educació sexista.

picto-novetats-novelaJules i Jim. Henri-Pierre Roché
N Roc
Aquesta novel·la de la «revolució sexual», llibre de capçalera del genial François Truffaut, no et deixarà indiferent. Potser et despertarà el desig de veure o revisar la pel·lícula.

picto-novetats-novelaEl fin del mundo. Upton Sinclair
N Sin
Novel·la d’espies, glamur i hedonisme. Primer lliurament de l’apassionant sèrie de Lanny Budd amb la que l’autor recorre la primera meitat del segle XX i amb la que guanyaria el Premi Pulitzer al 1943.

picto-novetats-novelaL’aquari. David Vann
N Van
Relat enèrgic sobre una nena valenta i única que ens ensenya que el dolor més profund pot ser l’origen d’una nova existència. Brillant i amb un punt de desesperança.

picto-novetats-cinemaMustang. Deniz Gamze Ergüven
DVD Mus
Mustang és un relat intens i dramàtic basat parcialment en les experiències de la pròpia directora turca. A través dels ulls de la petita Laley ens submergim en una atmosfera lluminosa, sensual i alhora asfixiant i violenta. 

picto-novetats-cinemaTrue detective. Temp. 2
DVD Tru
Segona temporada de la popular sèrie de la HBO creada per Nic Pizzolatto. La trama s’ambienta a California i gira al voltant de tres policies i un mafiós en una xarxa de conspiracions que segueixen un assassinat.

picto-novetats-musicaLet me get by. Tedeschi Trucks Band
CD 110TED
El matrimoni de Jacksonville, Florida, format per Susan Tedeschi i Derek Trucks, lidera la Tedeschi Trucks Band. Aquest és el seu tercer treball, una potent combinació de rock, blues i soul.

picto-novetats-musicaSchmilco. Wilco
CD 2.WIL
Desè àlbum d’estudi de la banda de Chicago. 12 cançons perfectament executades, simples, curtes, calmades i molt atmosfèriques que et transporten al seu elegant i particular món de country, folk, pop, rock i americana.

picto-novetats-musicaNovetats musicals de març a l’Spotify
A l’Spotify trobaràs també cada mes una playlist amb una mostra de les novetats de música de les dues biblioteques de Sant Boi. Escolta i comparteix les nostres playlists!
https://open.spotify.com/user/bibliotequesdesantboi

picto-novetats-infantilsLas aventuras de Lester y Bob. Ole Könnecke
I* Kon
Premi Orbil 2016, atorgat per l’Associazione Librerie Independent Ragazzi. Per a nens i nenes de 0 a 6 anys.

picto-novetats-infantilsAgafi’s fort el barret, senyora Jensen! Diana Coromines
I** Cor
Conte tendre, que transmet calidesa tot i la presència constant de l’hivern nòrdic a les seves pàgines. Per a nens i nenes de 7 a 10 anys.

picto-novetats-infantilsSerafina y la capa negra. Robert Beatty
I*** Bea
Una història de suspens i misteri protagonitzada per una noia excepcional. Llibre destinat a convertir-se en un clàssic. Per a nois i noies d’11 a 13 anys.

Recorda que pots estar al dia de les novetats de diferents maneres:

Gairebé tot el fons de les biblioteques es deixa en préstec de manera gratuïta, només cal tenir el carnet de la biblioteca.

llegenda-pictos-novetats

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s