De l’hort a la Biblioteca, noves activitats 1r trimestre 2017

Més informació sobre el projecte "De l'hort a la biblioteca"Comencem l’any 2017 amb força i noves activitats del projecte De l’hort a la biblioteca. Aquestes són les que farem a les Biblioteques de Sant Boi al llarg del primer trimestre d’aquest any:

Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer:

 • Dijous 19 de gener  a les 19.30 h CUINA AMB ALGUES I AIGUA DE MAR
  Montse Hidalgo, nutricionista, ens farà una demostració pràctica de cuina amb algues. Ens presentarà i explicarà quines propietats te aquest producte i com l’hem de cuinar.
  Taller adults. Cal inscripció prèvia.
 • Dissabte 18 de febrer a les 12 h  EL CALENDARI LUNAR
  Amb una maqueta lunar entendrem de manera pràctica les diferents fases de la Lluna i així podrem comprendre les dites i creences populars que vinculen les fases de la lluna a la sembra, la collita, la poda dels arbres i la major part de les tasques de pagès. Amb el calendari de llunes del Parc Agrari dissenyarem amb els més petits les tasques de l’hort!
  Taller familiar (nens i nenes de 4 a 8 anys). Cal inscripció prèvia.
 • Dissabte 25 de febrer a les 12 h UN GOT D’AIGUA?
  Taller participatiu on es fa un tast de diferents tipus d’aigua. L’objectiu és sensibilitzar sobre la qualitat de l’aigua de xarxa per fomentar-ne el consum. Amb col·laboració de l’AMB.
  Taller familiar. Cal inscripció prèvia. AVÍS: Activitat anul·lada
 • Diumenge 5 de març a les 9.30 h MATINAL DE FAUNA URBANA
  Col·locarem caixes niu per a mallerengues i rat-penats, menjadores i petits abeuradors als patis interiors de la biblioteca per donar un cop de mà a aquestes espècies. I de pas, descobrirem uns quants secrets d’aquests petits habitants de la nostra ciutat. Amb la col·laboració de l’Àrea de medi ambient i sostenibilitat de l’Ajuntament de Sant Boi.
  Taller familiar (adults i nens a partir de 10 anys). Cal inscripció prèvia.
 • Dissabte 25 de març a les 12 h AIGUA NETA!
  Taller participatiu on es podran observar els diferents processos de depuració de l’aigua mitjançant material de laboratori, de manera dinàmica i amena, i on els assistents tindran l’oportunitat de participar. Amb la col·laboració de l’AMB.
  Taller familiar. Cal inscripció prèviaInscripcions a partir de l’1 de març.

Biblioteca Maria Aurèlia Capmany:

 • Del 16 de gener al 2 juny CONCURS SUPERLECTORS: Aurèlius el pagès de les lectures i els cicles de l’hort
  L’Aurèlius, com ja sabeu, s’ha fet pagès i té un hort molt gran que conrea amb l’ajuda dels nenes i nenes. Cada mes ens ensenyarà com es conrea un hort i quins són els cicles que en formen part. Si vols participar només cal que llegeixis un conte i tindràs la teva pròpia parcel·la de l’hort de l’Aurèlius. Quants més llibres llegeixis millors conreus tindràs!
  Activitat infantil.

Enguany us presentem la programació trimestral de les Biblioteques del Baix Llobregat adherides i en col·laboració amb el Parc Agrari del Baix Llobregat:

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s