Entrevista a Estel Solé

entrevista-estel-soleFins el 22 de desembre pots fer arribar preguntes a Estel Solé, actriu, poetessa i dramaturga, coneguda pel seu paper a la sèrie La Riera de TV3 i també per la seva primera obra de teatre Animals de companyia que va passar de representar-se en menjadors de pisos particulars a girar per diferents països d’Amèrica Central. El 2011 va guanyar el Premi Amadeu Oller amb el llibre de poesia Dones que somiaven ser altres dones. Aquest any ha publicat la seva primera novel·la Si no puc volar, amb tints autobiogràfics.
El dia 31 de desembrea les 9 h l’escriptora respondrà a les vostres preguntes.

Si voleu escoltar-la en directe teniu l’oportunitat de veure-la el proper 10 de desembre a l’espai “Noves veus de la literatura” del Mercat de Nadal del llibre. Mentrestant podeu veure l’entrevista que li van fer aquest estiu al programa de televisió Tria33 (15 de juny de 2016), i un trailer d’Animals de companyia.

entrevistes virtuals_logoLes Entrevistes Virtuals són un espai de participació on els lectors poden adreçar-se als seus autors preferits per fer-los preguntes sobre les seves obres.
El funcionament per enviar les preguntes és molt senzill. Qualsevol persona major de 14 anys sense validació prèvia pot escriure la seva pregunta al formulari que trobarà a la Biblioteca Virtual durant tres setmanes. Un cop tancat aquest termini, es publicaran les respostes de l’autor convidat.
Pots veure informació de l’autor, enllaços relacionats i la disponibilitat al catàleg Aladí de la seva obra. També podràs llegir les entrevistes anteriors.

Aquest espai de la Biblioteca Virtual vol fomentar la lectura i també pretén complementar l’oferta dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Condicions de participació a les Entrevistes Virtuals

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s