Gaudeix amb la poesia

poesiaSaps que a la biblioteca també pots compartir el plaer de llegir poesia? El tercer dimecres de cada mes, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, es troben un grup de persones interessades en la poesia. Aquest club de lectura va néixer fa més de 10 anys i actualment té diferents formats:

  • El format habitual es basa en la lectura de poemes, seleccionats per la biblioteca, sobre un poeta. Després d’una breu introducció sobre l’autor, passem a la lectura per part dels participants, de les poesies triades.
  • De vegades, realitzem una sessió temàtica que pot tenir relació amb l’època de l’any (estiu, Nadal, curs escolar,…), o bé d’homenatge (haikus, Shakespeare, Cervantes,…). En aquestes ocasions, animem a que els participants col·laborin i escriguin un poema que formarà part del Recull poètic que elaborem, on els seus escrits s’entrellacen amb els dels poetes reconeguts.
  • També, alguns cops, tenim la sort de comptar amb la presència del poeta, que ens ve a presentar la seva obra, per exemple: Demasiado joven para el blues d’Abel Santos, Que el quererte no sea en vano d’Angi Expòsito, Entre la piel y el alma de José Herrera Riverola,… i ja tenim programades més presentacions per properes sessions.

La biblioteca proporciona gratuïtament el llibre proposat i elabora una guia de lectura. Darrerament hem llegit: Jaime Gil de Biedma, Joan Salvat-Papasseit, Luis Cernuda, Gloria Fuertes, Maria Mercè Marçal, Clementina Arderiu, William Shakespeare, Guillermo Carnero, Miguel de Cervantes, entre altres.

Si t’interessa la poesia, i vols compartir l’experiència amb altres persones que també en gaudeixen, només t’has d’inscriure: Inscripcions i més informació sobre els nostres clubs de lectura i tertúlies

Més informació sobre les publicacions que fem les Biblioteques de Sant Boi

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s