La biblioteca participa a la Marató de TV3

marato-2016-logoLa 25a edició de La Marató de TV3 es farà el 18 de desembre i es dedicarà a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
L’ictus és una pèrdua sobtada de les funcions cerebrals causada per un accident vascular. Al món, cada any, l’ictus afecta prop de 17 milions de persones i causa la mort de 6. És la primera causa d’incapacitat i, segons els experts, es convertirà en l’epidèmia del futur, ja que en tindran una de cada sis persones. La Marató 2016 també tractarà les lesions medul·lars i cerebrals ocasionades per un traumatisme.

Des de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer hem volgut sumar-nos a la Marató per donar a conèixer el tema d’aquest any i despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.
Per aquest motiu, aquest mes de novembre hem planificat una conferència divulgativa amb l’ajuda de la Fundació La Marató de TV3 i amb el suport dels equipaments del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Gerard Montés Torrubia, biòleg, divulgador científic i tècnic ambiental ens introduirà en el tema amb aquesta xerrada adreçada al públic en general i gratuïta.

Dimecres 23 de novembre a les 18.30 a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
Xerrada: L’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

Aquest dia també donarem el tret de sortida a la venda solidària de llibres de segona mà. Si vols col·laborar amb la Marató pots fer la teva aportació solidària a canvi d’un llibre de segona mà. Tots els diners recaptats seran destinats a la Fundació La Marató de TV3.

Del 23 de novembre fins el 15 de desembre a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
Venda solidaria llibres de segona mà: Un llibre per a tu = un donatiu per a la Marató 

marato-tv3

Més informació:
Federació Ictus (amb seu a Sant Boi)
Fundació La Marató TV3
Les biblioteques de Barcelona col·laboren amb La Marató de TV3

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s