Entrevista a Rafel Nadal

Entrevistes virtuals amb autorsFins el 26 d’octubre pots fer arribar preguntes a Rafel Nadal, periodista i escriptor. El seu darrer llibre “La maledicció dels Palmisano”, va ser el llibre més venut de la Setmana del Llibre en català del 2015.
El dia 31 d’octubre a les 9 h l’escriptor respondrà.

Les Entrevistes Virtuals són un espai de participació on els lectors poden adreçar-se als seus autors preferits per fer-los preguntes sobre les seves obres.
El funcionament per enviar les preguntes és molt senzill. Qualsevol persona major de 14 anys sense validació prèvia pot escriure la seva pregunta al formulari que trobarà a la Biblioteca Virtual durant tres setmanes. Un cop tancat aquest termini, es publicaran les respostes de l’autor convidat.
Pots veure informació de l’autor, enllaços relacionats i la disponibilitat al catàleg Aladí de la seva obra. També podràs llegir les entrevistes anteriors.

Aquest espai de la Biblioteca Virtual vol fomentar la lectura i també pretén complementar l’oferta dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Condicions de participació a les Entrevistes Virtuals

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s